A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Értem
Termékek Menü

A ZAOSU - ról

 

A ZAOSU kizárólagos jogtulajdonosa a Euras GmbH, 2009-ben alakult. A Németországban bejegyzett cég alapító vezérigazgatója Yong Zhao közgazdász és sport-marketing diplomás üzletember.

A ZAOSU mottója: Tejesítmény - Gyors, gyorsabb ZAOSU

A ZAOSU, FINA engedéllyel rendelkező dresszei a megfizethető minőség, a gyorsaságot segítő technológia és az ízléses elegancia megtestesülései. Egyszerre szolgálják a verseny sikereket  illetve a hatékony edzésmunkát.

A ZAOSU a Kínai tradíció és a Német innováció közös szülötte. A kiváló, valamennyi nemzetközi standardnak - így a Német minőségellenőrzésnek is - megfelelő alapanyagokat Kínában állítják elő. Az alacsony hidrosztatikai ellenállású, vízlepergető, könnyű, rugalmas anyagokból olyan dresszeket készítenek, amelyek a lapos, de extrém erős varratoknak köszönhetően maximális kényelmet biztosítanak és úgy illeszkednek a testre, mint egy második bőr. A versenyúszók gyorsaságát, a hatékonyságot  a ZAOSU izomtömörítő rendszere garantálja, amit évek óta olyanok tesztelnek, mint a Német válogatott és olimpikon úszó Christoph Fildebrandt.

Hozzáértés és sok éves, tudatos szakmai munka eredménye tehát, hogy a ZAOSU termékei megkapták a Nemzetközi Úszószövetség versenyengedélyeit. Ezt az elismerést a dresszeken, igazoló címke tanúsítja.

A ZAOSU sikerességét a német és osztrák piac igazolja, ahol egyre sikeresebbek és népszerűbbek a cég kimagasló ár-érték arányú termékei.

A jogtulajdonos engedélye alapján a ZAOSU termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Bősz Péter Produceri Iroda Bt. Képviselője: Bősz Péter

Személyes átvétel!

A megrendelt terméket
személyesen is átveheti,
egy előre egyeztetett időpontban!
20/9-448-937
Partnerünk - GLS

Házhozszállítás 1-2 munkanap!
Csomagkövetés:
munkanapokon 8-20 óráig
tel: +36 1 802 0265
online:
CsomagPontok-GLS

Megrendelését 191 településen több mint,
500 CsomagPontonton is átveheti.
A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre.
FINA engedély logó
 
Csak a FINA által bevizsgált és engedélyezett
termékeket forgalmazunk!
Kattints és ellenőrizd az engedélyszámokat!
Zaosu Video