A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. Értem
Termékek Menü

Szállítási feltételek

Az USZODRESSZEK.HU webáruház szállító partnere a GLS Futárszolgálat.

Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásról, érkezésről  e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató.

A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobilszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail elő értesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges a futárral lehet egyeztetni a kisszállításra vonatkozóan ezen túl az ügyfélszolgálat elérhetőségével és egy webcímmel ahol a csomag aktuális státusza lekövethető.

Mobilszám megadása esetén, SMS értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott vevőszolgálat elérhetősége: 
hétfőtől- péntekig 7-20 óráig
Telefon*: 36-1-802 0265 
*normál tarifával hívható belföldi szám.
Szállítási és csomagolási díjak GLS futárszolgálat igénybevételével
 
A házhozszállítás díja - Magyarországon* - csomagonként: 1200 Ft
A szállítás díja - Magyarországon* - GLS Csomagpontra, csomagonként: 1200 Ft
A házhozszállítás díja - Magyarországon­* - utánvéttel (a vételár az átvételkor a futárnak készpénzben fizetendő): 2000 Ft
­­*Az USZODRESSZEK.HU csak Magyarország területén szolgálja ki ügyfeleit, külföldi megrendeléseket nem fogad, oda nem szállíttat!
 
A feltüntetett díjak kizárólag a szállítás díjára vonatkoznak, nem vonatkoznak a pénzkezelésre melynek külön díja van. Utánvéttel kért szállítás esetén a pénzkezelés díja minden esetben felszámításra kerül.
 
A GLS által kezelt utánvétes fizetés díja összeghatártól függetlenül egységesen csomagonként a csomag értékétől függetlenül 800 Ft.
 
A munkanapokon 12 óráig leadott és kifizetett rendelések illetve leadott utánvétes rendelések másnapra kisszállításra kerülnek.
Munkaszüneti napon leadott rendelések, kifizetések az első munkanapon kerülnek feladásra. 
Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás.
Egy hétvégén leadott rendelés, (amennyiben, nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és kedden kerül kiszállításra.
 
GLS CsomagPontok GLS Depó és CsomagPontok
 
Akár a CsomagPontokon is átveheted csomagodat. A GLS CsomagPontok csomag feladó és átvevevő helyek. Különböző üzletekben működnek ( bolt a boltban rendszerben ), ahol a nyitvatartsá erejéig intézheted a csomaggal kapcsolatos ügyeidet. A részletekeért KATTINTS!
 
 
Személyes átvétel!

A megrendelt terméket
személyesen is átveheti,
egy előre egyeztetett időpontban!
20/9-448-937
Partnerünk - GLS

Házhozszállítás 1-2 munkanap!
Csomagkövetés:
munkanapokon 8-20 óráig
tel: +36 1 802 0265
online:
CsomagPontok-GLS

Megrendelését 191 településen több mint,
500 CsomagPontonton is átveheti.
A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre.
FINA engedély logó
 
Csak a FINA által bevizsgált és engedélyezett
termékeket forgalmazunk!
Kattints és ellenőrizd az engedélyszámokat!
Zaosu Video